ro / de / en

Stiri si Evenimente
2013 Anul International al Cooperarii pentru Apa
Inca din anul 2007 FSM invata copii, tineri, dar si adulti din comunitatile rurale cum sa isi spele mainile in mod corect. mai mult...»
25 Noiembrie - 10 Decembrie, 16 zile de Activism pentru Eliminarea Violentei asupra Femeii

Din anul 2008 FSM.est si focus.dh organizeaza activitati de constientizare pentru a pleda impotriva violentei asupra femeilor si copiilor. Cu ajutorul partenerilor nostri, campanii si dezbateri publice au fost organizate in mai multe judete.

mai mult...»
1 Octombrie - Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice

Ziua de 1 Octombrie este sarbatorita in toate centrele comunitare FSM.est. Batranii primesc mici cadouri de la copii si sunt foarte emotionati de atentia primita din partea intregii comunitati. 

 

 

 

 

mai mult...»
Mentine-te sanatos si in siguranta

In colaborare cu Departamentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii a Politiei Iasi, FSM.est a demarat o campanie privind siguranta si sanatatea in trafic, dedicata in special copiilor si tinerilor care circula pe biciclete. Campania \"Mentine-te sanatos si in siguranta\" a implicat 91 de scoli, 3821 copii din clasele I-VIII si 202 profesori. 

mai mult...»
CLUBUL DE BICICLETE TRANSFRONTALIER FSM.est

Tineri din Romania si Republica Moldova iau parte la trainingul Mentine-te sanatos si in siguranta! organizat de FSM.est in colaborare cu scoala N. Iorga din Iasi.

mai mult...»
Creeaza-ti propria arta!

Copiii din centrul social Scobinti au fost sustinuti de FSM.est pentru a-si confectiona propriile 'piese de arta' din materiale reciclabile, creatii pe care le-au luat acasa si le-au daruit celor apropiati.

mai mult...»
1 Iunie - Ziua Internationala a Copilului

FSM.est le-a oferit copiilor de la scolile din Flamanzi posibilitatea de a sarbatori ziua dedicata lor intr-un mod special si de a confectiona felicitari pe care sa si le daruiasca unii altora. In interiorul acestor felicitari copiii si-au asternut gandurile si impresiile referitoare la aceasta zi.

mai mult...»

If you want more information about our activities enter your email: